Новини

Зустріч із юністю 20 років по тому…

     12.05.2017 року в Івано-Франківському базовому медичному коледжі відбулася зустріч випускників 1995-1997 років навчання за спеціальністю «Лікувальна справа», керівником групи була Афтанас О. В., викладач дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)».
     Колишні студенти повернулися на кілька годин у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Наш навчальний заклад гордиться  своїми випускниками. Роки летять, але коледж не старіє і пам’ятає всіх своїх випускників.
     На зустрічі були присутні директор коледжу В. В. Стасюк, керівник групи О. В. Афтанас, методист коледжу  О. С. Стасишин, завідувач музеєм Т.П.Колесник та випускники коледжу: Гамуляк Марія, Брич Людмила, Шмотолоха Надія, Мантуляк Ігор, Копей Богдан, Шутка Ольга, Кобітович Оксана, Балан Оксана, Карпінець Наталія, Янківська Алла, Мельник Марія, Проців Мар’яна.
     Упродовж зустрічі випускники відвідали всі кабінети, із посмішкою на вустах згадували про свої студентські будні та свята. Висловлювали слова вдячності викладачам, із якими зустрілися. Не приховували здивування щодо позитивних змін у коледжі. Звучали щирі побажання директору коледжу, всьому педагогічному колективу такого прекрасного навчального закладу, від якого були всі в захопленні.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo