Новини

Участь зав.бібліотекою коледжу Л.А. Уницької у Міжнародній науково-практичній конференції медичних бібліотек

     18-19 травня 2017 року відбулася XVI Міжнародна науково-практична конференція на тему «Медичні бібліотеки як осередки збереження та популяризації історико-культурної національної пам’яті».
     Організаторами конференції виступили Національна наукова медична бібліотека України спільно з науковою бібліотекою Івано-Франківського національного медичного університету, Івано-Франківською обласною науковою медичною бібліотекою та секцією працівників медичних бібліотек Української бібліотечної асоціації. Метою конференції було висвітлено діяльність медичних бібліотек України в дослідженні та розкритті документальної пам’яті медичної галузі, її історичного та культурного надбання. На конференції було розглянуто комплекс проблем, зокрема:
* Визначення ролі медичних бібліотек у дослідженні історичної спадщини медичної науки та охорони здоров’я України
* Стан і перспективи дослідження документальни х фондів медичних бібліотек як складової історичного, наукового та інформаційного надбання
* Проведення науково-дослідної роботи бібліотек в галузі краєзнавства
* Підготовка наукових видань з історії медицини краю та видатних медиків
* Поширення кращого досвіду у вивченні історичної спадщини медичної науки та охорони здоров’я
* Поєднання інноваційних методів роботи з використанням електронно-інформаційних ресурсів і послуг з традиційно бібліотечними. 
     На Міжнародній науково-практичній конференції представлено доповідь «Бібліотека Івано-Франківського базового медичного коледжу – осередок збереження та популяризації історико-культурної національної пам’яті». 

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo