Новини

Вручення дипломів першому випуску фахових молодших бакалаврів

     В останній день січня за традицією в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР відбулося організоване зібрання з нагоди вручення дипломів випускникам спеціалізації Акушерська справа. Це перший випуск фахових молодших бакалаврів не лише у коледжі, а й в області.
     Не свято, не урочистості, а просто організоване зібрання, бо нині ми переживаємо непростий час московсько-української війни. Та для цих 29 випускників – майбутніх акушерок і акушерів – це таки особливий день. І вони вдячні тим, хто захищає нашу землю і наше майбутнє, хто зробив можливим їхнє навчання. Вручення дипломів випускникам розпочалося з хвилини мовчання на вшанування пам'яті захисників і захисниць, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, ціною власного життя наближаючи перемогу, а також усіх українців, чиє життя забрала ця війна. Всі присутні в актовій залі долучилися до спільного виконання Гімну України.
    Як наголосила ведуча, заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, завдяки нашим захисникам ми можемо вчитися і вчити, готувати фахівців.
    Сумлінна праця і навчання кожного – це наш особистий фронт і наш внесок у Перемогу, – сказав у своєму привітальному слові директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк. Цей випуск особливий. Не лише тому, що випускники спеціалізації Акушерська справа першими здобули освітньо-професійний рівень «фаховий молодший бакалавр». Їм довелося вчитися в надзвичайно складних умовах, адже роки їхнього навчання з 2020 року припали на пандемію коронавірусу та московсько-українську війну з усіма відповідними наслідками – карантинні обмеження, дистанційне і змішане навчання, в останні місяці повітряні тривоги і вимкнення світла. Та вони справилися з цими викликами, успішно склавши апробаційний ЄДКІ. Ні за теоретичну, ні за практичну компоненту нема незадовільних оцінок. Дехто з випускників знаходив час і на волонтерство.
    Наказ про вручення дипломів фахових молодших бакалаврів зачитувала заступниця директора з навчально-методичної роботи Ірина Іванівна Гафійчук, а дипломи вручали директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк і помічниця директора з кадрової роботи Наталія Михайлівна Мельник.
    Особливо урочиста мить – прийняття присяги випускника Івано-Франківського медичного фахового коледжу. Як символ майбутнього фаху, всі були у білих халатах –не лише випускники, а й представники адміністрації коледжу. Текст присяги зачитала Христина Андрусяк – відмінниця навчання, яка єдина у групі спеціалізації Акушерська справа отримала диплом з відзнакою, а також медаль за відмінне навчання. За нею одногрупниці і одногрупники повторювали слова обіцянки служити людям і медицині, працювати задля збереження здоров’я людей, підтримувати авторитет свого закладу освіти. А потім Христина виступила від імені випускників, висловивши спільну подяку Alma mater за особливі студентські роки, викладачам за науку, батькам за підтримку.
    З початком дорослого самостійного життя випускників привітала завідувачка відділення Олеся Василівна Сухоручко, побажавши їм налаштуватися на сумлінну роботу. У цей особливий день звучали також побажання миру і Перемоги.
     За традицією організоване зібрання з нагоди вручення дипломів випускникам завершив духовний гімн «Боже великий, єдиний». 
     Пресцентр коледжу.
     Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165