Новини

З Днем студента, шановні студенти!

     Колектив Івано-Франківського медичного фахового коледжу вітає усіх здобувачів освіти з Міжнародним днем студентів!

     Серед численних професійних свят є і студентське – Міжнародний день студента. В Україні така календарна дата відзначається з 1999 року, хоча започаткована вона значно раніше, на відзначення нескореності студентської молоді в роки Другої світової війни в Чехословаччині. Україна теж має свої приклади такої активності, небайдужості і прагнення справедливості з боку студентства – Революція на граніті, студентське голодування у 1990 році, участь в Революції гідності у 2013-2014 роках.

     Та здебільшого такий день позиціонується як свято молодості і радості. Адже студентські роки – це найяскравіший і найромантичніший час у житті кожного, час підкорення нових вершин, професійного становлення, громадянської активності.

     Нехай саме таким буде для вас, майбутні медичні сестри і брати, фельдшери і акушерки, час навчання в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі. Використайте його для вивчення теоретичних дисциплін і відпрацювання практичних навичок, для волонтерства і розкриття власних талантів у творчості чи спорті. І нехай все це приносить вам задоволення та позитивні емоції.

     Будьте небайдужими і активними, будьте неспокійними у доброму розумінні слова і безкомпромісними до всього злого, поважайте батьків і вчителів, любіть Бога і Україну! Будьте досконалі, як Отець ваш небесний досконалий!

      Нехай ваші мрії і прагнення, шановні студенти Івано-Франківського медичного фахового коледжу, збуваються, а душа надовго залишається молодою!

Від імені колективу ІФМФК

адміністрація та профспілковий комітет коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165