Новини

Педагогічний та студентський колективи коледжу висловлюють співчуття з приводу передчасної смерті студентки

Вчора, 05 грудня, після важкої хвороби в реанімації ОДКЛ зупинилося серце життєрадісної людини,
студентки ІІ курсу   2 групи спеціалізації
 «Сестринська справа»
ТОМЧУК АНАСТАСІЇ  ІГОРІВНИ.
 
томчук
    Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї,  а й інших людей, які знали АНАСТАСІЮ.
    Студенти та працівники КЗ ФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР висловлюють  щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті люблячої  дочки, дружньої одногрупниці.
До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про АНАСТАСІЮ назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує їй вічне життя та спокій.
Вічна пам’ять!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165