Новини

Благодійна акція до Дня Святого Миколая

     Напередодні Дня Святого Миколая (Миколая Чудотворця) представники Івано-Франківського медичного фахового коледжу відвідали Погонянський психоневрологічний інтернат і передали подарунки для 130 жінок, які там перебувають.
     Традиційно до Дня Святого Миколая у коледжі проводяться благодійні акції. Та якщо раніше вони стосувалися дітей-сиріт чи пацієнтів дитячих лікувальних закладів, то цьогоріч вирішили подбати про 130 мешканок Погонянського психоневрологічного інтернату. Бо про знедолених дітей у час свята згадують частіше, подарунків приносять їм чимало, але і ці жінки потребують уваги та турботи, вони інколи теж як діти, беззахисні і безпомічні.
     З нагоди цього свята проведена благодійна акція, під якої було зібрано 19 тисяч гривень. До акції долучилися і студенти, і викладачі, і працівники Івано-Франківського медичного фахового коледжу. Із зібраних коштів на 16 тисяч гривень закуплено фрукти, солодощі та засоби особистої гігієни, а ще 3 тисячі гривень передано благодійним актом для потреб інтернату (закуплять, що потрібно мешканцям закладу).
     В Погоню, в інтернат поїхали культорганізаторка дозвіллєвої діяльності коледжу Наталія Іванівна Бобкович та представниці студентського самоврядування, профорги груп ІІ курсу спеціалізації «Сестринська справа» Поліна Василенко та Єлизавета Хойна. Вони вручили жінкам подарунки.
     Адміністрація Погонянського психоневрологічного інтернату висловила подяку колективу ІФМФК та студентам за надану допомогу мешканцям закладу до Дня Святого Миколая.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165