Новини

Стартує проєкт «85 розповідей випускників ІФМФК»

    Напередодні 82-ї річниці з дня створення найстарішого на Прикарпатті медичного навчального закладу – Івано-Франківського медичного фахового коледжу (правонаступника фельдшерсько-акушерської школи, Івано-Франківського медичного училища, Івано-Франківського базового медичного коледжу), яку відзначаємо 21 грудня, стартує проєкт «85 розповідей випускників ІФМФК», приурочений до 85-річчя коледжу.
     Організатори конкурсу – адміністрація і профспілковий комітет ІФМФК – просять випускників різних років поділитися спогадами про найяскравіші епізоди навчання і викладачів, які були би цікаві і корисні нинішнім студентам коледжу (як треба вчитися, чим важливе навчання для оволодіння медичним фахом) і нинішнім викладачам (які методи навчання найбільше запам’яталися, хто з вчителів найбільше вплинув на становлення фахівця і особистості), а також як навчання в ІФМФК вплинуло на подальшу долю випускників. І не має значення, чи працюють вони медсестрами, лікарями, організаторами охорони здоров’я, науковцями, чи перейшли в інші сфери діяльності.
     Всі спогади будуть опубліковані на сайті Івано-Франківського медичного фахового коледжу 85 розповідей випускників коледжу, а найінформативніші увійдуть до книжки, видання якої буде приурочено до 85-річчя ІФМФК і примірник якої отримає кожен автор у подарунок. Розповіді у книжці будуть вміщені в алфавітному порядку згідно з прізвищами випускників.
     Положення про проєкт та анкета учасника вміщені на сайті ІФМФК та у листопадовому номері газети «Пульс профспілки» за 2021 рік. Для спогадів у книжці потрібно подати сучасне фото та фото з студентських років, а для сайту можна також додати світлини про навчання в ІФМФК.
     Такі розповіді-спогади стануть проявом вдячності Alma mater, популяризуватимуть медичний фах, поширюватимуть досвід кращих викладачів, цікавих форм навчальної і виховної роботи. А для кожного це і можливість повернутися завдяки спогадам у свою юність.
     Першим спогади надав директор Івано-Франківського медичного фахового коледжу Володимир Стасюк, випускник 1971 року.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165