Новини

Відзначення Дня коледжу – 82-річчя ІФМФК

     Вітаємо викладачів і працівників, сьогоднішніх студентів і випускників різних років Івано-Франківського медичного фахового коледжу (правонаступника фельдшерсько-акушерської школи, медичного училища базового медичного училища, базового медичного коледжу) з 82-ю річницею з часу заснування (21 грудня 1939 року) найстарішого на Прикарпатті медичного навчального закладу! Дню коледжу приурочені різні заходи.
     21 грудня – це день, який об’єднує спогадами та вдячністю і тих, хто тут працював чи працює, і тих, хто вчився колись чи вчиться зараз. Славна історія, добрі традиції, понад 16 тисяч підготовлених фахівців, наполегливий шлях від фельдшерсько-акушерської школи до одного з найавторитетніших закладів фахової передвищої освіти в Україні – все це про Івано-Франківський медичний фаховий коледж.
     Напередодні Дня коледжу у навчальний заклад завітав Святий Миколай Чудотворець. Він роздавав студентам, викладачам, працівникам ІФМФК солодкі подарунки та календарики на 2022 рік. Завдяки профспілковому комітету коледжу (голова Наталія Михайлівна Мельник) це додало святковості відзначенню 82-ї річниці з дня створення коледжу.
 
*  *  *
      20 грудня, напередодні Дня коледжу, стартував проєкт «85 розповідей випускників ІФМФК», приурочений до 85-річчя коледжу. Організаторами такого проєкту є адміністрація і профспілковий комітет ІФМФК. Протягом кількох років на сайті коледжу публікуватимуться спогади випускників різних років про найяскравіші епізоди навчання і викладачів, а найінформативніші увійдуть до книжки, видання якої буде приурочено до 85-річчя ІФМФК і примірник якої отримає кожен автор у подарунок.
     Першим спогади надав директор Івано-Франківського медичного фахового коледжу Володимир Стасюк, випускник 1971 року.
 
*  *  *
     До такої дати відеопривітання підготували студенти 2 групи ІІ курсу спеціалізації «Сестринська справа» (керівниця групи Олеся Іванівна Гафійчук). Світлини і відеосюжети чергуються з щирими словами студентів, які розповідають про те, що означає коледж для кожного з них, висловлюють слова вдячності викладачам, які навчали протягом трьох семестрів, признаються у важливості вибору медичного фаху і навчального закладу, де його здобувають. «Коледж, ти в нашому серці! З днем народження!», – такими словами завершується відеопривітання. І до цих слів доєднуються всі студенти і працівники ІФМФК.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165