Новини

Майбутні акушери складали Крок.М.

     Студенти випускного курсу спеціалізації "Акушерська справа" Івано-Франківського медичного фахового коледжу 11 січня складали ліцензійний іспит Крок.М. - до речі, єдині в області.
     Якщо у більшості студентів ІФМФК зараз час канікул, що співпадає з Різдвяними святами, то для 27 студентів - майбутніх акушерів (26 дівчат і одного хлопця) особливо відповідальне випробування. Адже Крок.М. є важливим етапом перед випускними державними екзаменами, який свідчить про теоретичний рівень підготовки випускників.
     Проходив цей іспит за участі проктора та представника поліції. І розпочався з того, що кожний студент пройшов температурний скринінг (дотриманню заходів санітарно-епідемічної безпеки - особлива увага), кожного поліцейський перевірив з допомогою металошукача, а проктор перед початком іспиту провела інструктаж.
     Новинка в цьому році - студенти на іспит не одягали білі халати, бо такою була вимога Центру тестування стосовно дії металошукача.
     Майбутні акушери протягом 2,5 годин виконували тестові завдання - у кожного був свій буклет з 150 питань. Доводилось згадати все, чого вчили їх у коледжі.
     Під час Кроку.М. проводилося відеоспостереження та здійснювався відеозапис, який буде передано за допомогою хмарних сервісів до Центру тестування при МОЗ України.
     Результати ліцензійного іспиту Крок.М. орієнтовно будуть відомі через два тижні.
      До слова, студенти ІФМФК традиційно за Крок.М. показують результати, вищі за загальноукраїнські показники. Нехай цю традицію підтвердять і цьогорічні випускники-акушери.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165