Новини

Крок.М. у акушерок: старт успішний, результати хороші

     Гарним дарунком до великого свята Водохреща та Богоявлення Господнього для всього колективу Івано-Франківського медичного фахового коледжу стала інформація з Центру тестування при МОЗ України про результати ліцензійного іспиту Крок.М., який 11 січня складали студенти випускного курсу спеціалізації "Акушерська справа".
     Жодної незадовільної оцінки, більше того, згідно з класифікацією Центру тестування, немає жодної задовільної оцінки (з балом нижче 56,7). Тобто всі оцінки - це "добре" і "відмінно". Гарний результат і для студентів, і для викладачів, і для коледжу.
     Крок.М. писало 27 студентів, середній результат - 76,4 при середньонаціональному показнику 71,6. При цьому не забуваймо, наскільки непростими були останні роки для студентів, яким довелося вчитися дистанційно. Але вони продовжили добру традицію ІФМФК щодо результатів, вищих за середні по Україні.
     Якщо подивитися в розрізі субтестів (а це були блоки питань з акушерства, гінекології і репродуктивного здоров'я, педіатрії, внутрішньої медицини, хірургії, догляду за хворими та інших професійно зорієнтованих дисциплін), то найвищі результати студенти показали з внутрішньої медицини, хірургії і гінекології.
     26 січня у майбутніх акушерок розпочнуться державні екзамени. Гарні результати Кроку.М. для них є добрим стартом і стимулом у час підготовки до випускних екзаменів.
     Сподіваємось, такі ж високі результати покажуть і студенти випускного курсу, які писатимуть Крок.М. влітку.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165