Новини

Засідання студентського самоврядування і об'єднаного профкому

     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі 26 січня відбулися два засідання: студентського самоврядування та об'єднаного профкому.
     Засідання студентського самоврядування проходило дистанційно на платформі Zoоm за участю голови студентського самоврядування і заступника, старост і профоргів груп.
     Заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук поінформувала про рішення комісії з стипендіального забезпечення щодо призначення стипендій у весняному семестрі. Таку стипендію отримуватимуть 208 студентів - 40% здобувачів освіти, які навчаються за регіональним замовленням. А з 1 січня 2022 року розмір стипендії становить 1510 грн. - погодьтесь, для студента це відчутно.
     При розподілі стипендій дотримувались кількох принципів: мінімальний бал для отримання стипендії не може бути нижчим 8,0; на кожному курсі 40% студентів матимуть стипендію, незалежно від середнього балу по курсу; стипендія призначається за рейтинговими списками; за громадську активність додаються бали. А основний принцип - "на користь студента".
     Представники студентського самоврядування підтримали також лист- звернення до голови комісії обласної ради з питань охорони здоров'я та соціальної політики Андрія Яворського та директора департаменту фінансів Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ірини Мацькевич з запрошенням на зустріч в приміщенні коледжу з представниками педагогічного та студентського колективів. Під час такої зустрічі викладачі і студенти хотіли б почути аргументи і отримати пояснення щодо рішення комісії про суттєве зменшення бюджетних призначень на утримання Івано-Франківського медичного фахового коледжу, що поставило заклад у дуже складну ситуацію на цей бюджетний рік. Таке рішення колектив ІФМФК вважає фінансовою дискримінацією і очікує почути пояснення.
     Цей лист-звернення також було підтримано на засіданні студентського профкому і профкому працівників ІФМФК, який провела голова об'єднаного профкому Наталія Михайлівна Мельник.
Пресцентр коледжу.
01 26
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165