Новини

Приємний бонус від автора…

Нещодавно до бібліотеки коледжу зі своєю новою книгою «Церковнослов’янська мова. Буквар та читанка» завітав Ярослав Мельник, кандидат філологічних наук, професор кафедри загального та германського мовознавства факультету філології Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Ознайомившись з нашою бібліотекою, пан Ярослав був вражений різноманітною літературою, яка представлена на виставкових полицях, і вирішив здивувати нас неочікуваним подарунком – авторськими книгами, які будуть цікаві для широкого кола читачів. Пропонуємо ознайомитись з цими виданнями:

  • Ярослав Мельник

«Помилки у системі традиційної логіки: філософсько-діалектичний та комунікативно-девіатологічний аспекти»

Збірник адресується логікам, філософам, журналістам, філологам, правознавцям та широкому колу читачів, кого цікавлять традиційна логіка та елементарний рівень комунікативних девіацій.

  • Ярослав Мельник, Геннадій Єрушевич

«Логіка та етика» (досвід тематичного упорядкування традиційних словників)

У пропонованій роботі під однією обкладинкою вміщено два невеличких логічних словники: «Словник традиційної логіки» та «Словник традиційної етики». Збірник адресований фахівцям у галузі гуманітарних наук, а також тим, хто прагне підвищити рівень своєї логічної культури.

  • Ярослав Мельник, Геннадій Єрушевич

«Ідейна спадщина Михайла Павлика» (хрестоматія-антологія)

У роботі здійснена спроба систематичного викладу поглядів видатного західно-українського громадського діяча, письменника, вченого і публіциста Михайла Івановича Павлика з приводу різноманітних питань.

  • Ярослав Мельник

«Спічрайтинг» (методичні матеріали)

Матеріали можуть бути корисними як для широкого кола науковців, так і для широкого кола науковців, так і для пересічних громадян, перед якими стоїть проблема пошуку стилю публічного виступу.

  • Ярослав Мельник, Наталя Криворучко

«Пролегомени до українського дискурсу: етнокультурний, політичний та лінгво-семіотичний аспекти»

Монографія присвячена широкому колу проблем сучасної гуманітарної сфери. У центрі дослідження – проблеми сучасного українського дискурсу, лінгвокультурного та геополітичного простору. Книга призначена як для вузького кола спеціалістів так і для широкого кола читачів.

  • Ярослав Мельник, Ольга Лазарович «Церковнослов’янська мова»

У посібнику висвітлена історія церковнослов’янської мови як системи з дописемного періоду до наших днів. Звертається особлива увага на історико-культурологічний аспект становлення і функціонування мови.

Щиро вдячні автору за плідну співпрацю та обмін досвідом з працівниками й студентами коледжу!

photo 2022 02 11 13 28 50

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165