Новини

День єднання в ІФМФК

     Студенти і працівники Івано-Франківського медичного фахового коледжу долучилися до відзначення Дня єднання.

    Задля консолідації українського суспільства, перед лицем загрози та інформаційно-пропагандистського тиску з боку Росії 16 лютого 2022 року в Україні відзначається День єднання. Відповідні заходи, передбачені указом Президента і Урядом, проводяться і в ІФМФК.

     Цього дня викладачі і студенти, працівники закладу освіти прийшли у коледж у вишиванках, з прикріпленими до одягу синьо-жовтими стрічками. На адмінбудинку коледжу піднято державний прапор, як це прийнято у дні державних свят.

     Як і по всій Україні, о 10:00 відбулося виконання державного гімну.

     Окрім заходів у коледжі, представники ІФМФК – студенти однієї з груп взяли участь в урочистостях з нагоди Дня єднання, які проходили на Соборній площі перед адмінбудинком міської і обласної влади за участі духовенства, військових, молоді, представників трудових колективів. Захід розпочали зі спільного виконання гімну України, хвилини пам’яті за померлими воїнами та молитви за Україну.

     Від сьогодні щороку в Україні 16 лютого відзначатимуть нове державне свято – День єднання. Основним девізом такого свята стали слова «Україна понад усе! Україна у серці!». І пам’ятаймо: наша сила – в єдності!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165