Новини

Тренінг з тактичної медицини в КНП "Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради"

     У звязку із ситуацією, яка склалася сьогодні в державі, мега важливими і мега популярними стають тренінги і заняття з надання першої домедичної допомоги. Викладач хірургічних дисциплін Івано-Франківського медичного фахового коледжу Володимир Миколайович Яцків провів тренінг для медперсоналу Центральної міської клінічної лікарні.
     Це був тренінг з тактичної військової медицини, де йшлося про склад аптечки військової IFAK стандарту ТССС. Викладач ІФМФК розповів учасникам заняття – а зал лікарні був заповнений – про склад аптечки та вміння користуватися її складниками. Це важлива складова домедичної та військово-польової допомоги. А, як відомо, вчасно надана допомога може врятувати не одне життя.
     Додамо, що заняття з домедичної допомоги Володимир Миколайович Яцків проводить, починаючи з Майдану, з 2014 року. Допомагають йому у цьому у юнаки-студенти коледжу. За словами викладача-волонтера, люди цим цікавляться, запрошують проводити тренінги для цивільного населення заклади освіти, підприємства, банки. А через загострення ситуації у стосунках з Росією потреба у таких заняттях ще більше зростає.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165