Новини

Про початок реальної практичної підготовки студентів ІФМФК

     За домовленістю адміністрації Івано-Франківського медичного фахового коледжу з медичними закладами обласного центру Прикарпаття студенти випускного курсу ІФМФК проходитимуть виробничу практику біля ліжка хворого, в якості помічника медичної сестри.
     Два роки студенти ІФМФК через пандемію Covid-19 не мали змоги працювати з пацієнтами медичних закладів. І ось 17 березня четвертокурсники знову переступили поріг лікувальних відділень закладів охорони здоров’я міста Івано-Франківська. У кожному медичному закладі є відділення, у яких медичні сестри під час чергування мають значний обсяг професійних навантажень. Студенти матимуть змогу у них вчитись, водночас стати для них помічниками.
     З метою надання реальної допомоги таким медпрацівникам та апробації елементів дуальної освіти в Україні за взаємною домовленістю між адміністраціями коледжу та закладів охорони здоров’я, студенти 4 курсу (щоденно з понеділка до п’ятниці включно з 9.00 до 15.00) будуть працювати в якості помічників медичної сестри у відділеннях (окрім ковідних) закладів охорони здоров’я згідно з потребами.
     Так, потреба в наших студентах в обласній клінічній лікарні складає 10 осіб, в обласній дитячій клінічній лікарні – 10 осіб, в центральній міській клінічній лікарні – 4 особи,  в Прикарпатському клінічному онкологічному центрі – 4 особи. Працювати вони будуть по 5 днів, а потім прийдуть інші студенти.
     За словами заступника директора з навчально-виробничої роботи Ярослава Гарка, в заклади охорони здоров’я направлятимуться тільки повнолітні вакциновані студенти. Така практика для становлення майбутніх фахівців дуже важлива, особливо на випускному курсі.
     Побажаємо нашим студентам успіхів у реальній практичній підготовці в закладах охорони здоров’я.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165