Новини

«Україна – єдина держава»

      22.02.16 р. в Івано - франківському базовому медичному коледжі відбувся відкритий виховний захід на тему: «Україна – єдина держава»,який підготували і провели студенти I курсу 4 групи спеціальності «Сестринська справа».
Мета: ознайомити студентів з основними державотворчими подіями становлення незалежної України, засадами демократичного та суспільного ладу України, її досягненнями за останні роки; виховувати громадянина-патріота України; формувати його особисту відповідальність за долю своєї держави та українського народу.
      Сценарій відкритого виховного заходу «Україна – єдина країна», спрямований на виховання любові до своєї Батьківщини, піднесення патріотичного духу, бажання брати активну участь у розбудові та зміцненні єдності держави.
      Даний виховний захід допоможе розширити та поглибити знання про незалежну Україну; Майдан; Революцію гідності; виховуватиме почуття національної гордості, любові до рідного краю; сучасних героїв Небесної Сотні; сприятиме формуванню активної життєвої позиції та розуміння єдності та цілісності України.
      Найкращою мотивацією до суспільної праці є розвинуте почуття гордості за свою державу, співпереживання за минуле, співпричетність до сьогодення і творення її майбутнього. Саме тому патріотичному вихованню молоді надається одне з пріоритетних значень в нашому закладі.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165