Новини

Про діяльність ІФМФК в умовах воєнного стану розповіло радіо Карпати

     Українське радіо Карпати, що є частиною Суспільного.UA, записало інтерв’ю з заступником директора з навчально-виробничої роботи Івано-Франківського медичного фахового коледжу Ярославом Гарком. Про діяльність закладу освіти в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну запитувала журналістка Світлана Усатюк.

     Ярослав Олександрович розповів про впровадження в освітній процес нової дисципліни «Захист від зброї масового ураження», яку викладає кандидат медичних наук Любомир Паращук. Студенти отримують знання про особливості ядерної, хімічної, бактеріологічної зброї, дізнаються, як надати першу допомогу травмованим внаслідок її використання.

     Повідомив він також про проходження практики студентами випускного курсу в закладах охорони здоров’я Івано-Франківська: обласній клінічній лікарні, обласній дитячій клінічній лікарні, в центральній міській клінічній лікарні й Прикарпатському онкологічному центрі. Студенти можуть тут відпрацьовувати практичні навики в якості медичної сестри.

    Ще одне повідомлення від заступника директора з навчально-виробничої роботи: до дистанційного навчання в ІФМФК мають змогу долучатися також студенти-переселенці.

У медичному коледжі Франківська впровадили дисципліну "Захист від зброї масового ураження"

Запис виступу Гарка Ярослава Олександровича

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165