Новини

Подяка за волонтерство.

     Чимало студентів Івано-Франківського медичного фахового коледжу у час війни поєднують навчання з волонтерством. За місцем проживання вони долучаються до різних добрих справ, навколо яких згуртовуються люди. Хтось плете маскувальні сітки, хтось збирає і вантажить гуманітарку для Збройних Сил України чи постраждалих від окупантів областей, хтось сортує ліки для аптечок, хтось ліпить вареники для хлопців на передовій, хтось допомагає переселенцям. Кожна така справа – важлива і потрібна.

      На адресу Івано-Франківського медичного фахового коледжу від Ворохтянської селищної ради Надвірнянського району надійшов лист-подяка за волонтерство третьокурсниці Олі Петращук. В листі, зокрема, сказано:

     «Ворохтянська громада висловлює Вам щиру подяку за студентку ІІІ-го курсу 3-ї групи спеціалізації «Сестринська справа» Петращук Ольги Андріївни за активну щоденну роботу в складі волонтерської спілки, яка опікується воїнами ЗСУ, мобілізованими з смт. Ворохта. Робота нашої спілки сприяє кращому забезпеченню наших захисників, які відстоюють територіальну цілісність нашої держави та дають гідну відсіч збройній агресії проти України.

    Просимо відзначити та сприяти в подальшому навчальному процесі з урахуванням можливої відсутності на заняттях під час виконання волонтерських обов’язків.

    Селищний голова Олег Дзем’юк».

    І таких слів подяки заслуговують всі студенти ІФМФК, які долучилися до волонтерства.

    Волонтерство лікує від паніки, відволікає від тривожних думок. Волонтерство згуртовує людей на добрі справи. Волонтерство наближає перемогу.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165