Новини

Укладені всі угоди на регіональне навчання, завершується укладення угод з контрактниками

     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі завершився прийом оригіналів документів від осіб, рекомендованих на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів) і укладення з ними угод на навчання. 28-29 липня проводиться укладення угод на контрактне навчання з вступниками після 9-го класу. 
     За словами відповідального секретаря приймальної комісії Ірини Гафійчук, регіональне замовлення закрите. Угоди укладено з 116 вступниками на спеціалізацію «Сестринська справа» і 69 на спеціалізацію «Лікувальна справа». Є серед них і юнаки – сім на сестринському відділенні і 18 на фельдшерському.
     Всі вступники проходили індивідуальну усну співбесіду з української мови в очному форматі у коледжі. Одна дівчина з особливо небезпечних регіонів отримала дозвіл на дистанційне проходження вступного випробування і успішно пройшла співбесіду, однак не подала оригінали документів до 12 год. 28 липня, відповідно на це місце зараховано іншу абітурієнтку.
     25 липня були створені рейтингові списки осіб, рекомендованих на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб (контрактне навчання) за розглядом мотиваційних листів і розпочато прийом оригіналів документів. На сестринську справу подано 31 оригінал і 20 на лікувальну справу. Додамо, що збільшено кількість місць на останню спеціалізацію: було заплановано 16, а збільшено до 21, таким чином на лікувальну справу планується прийняти 90 осіб.
      Приймальна комісія розглянула всі мотиваційні листи. 28-29 липня укладаються угоди з контрактниками, завтра проводитиметься оплата за навчання на контрактній формі.
     До 31 серпня продовжується прийом заяв від вступників на основі повної середньої освіти (11 класів) – за розглядом мотиваційних листів і тільки на контрактне навчання.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165