Новини

Науково-пізнавальна вікторина «ПОЛЕ ЧУДЕСних винаходів та відкриттів українських науковців»

      У нашому коледжі з 11.03.2016р. по 16.03.2016р. проходив методичний тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін. Наскрізною ниткою тижня стали заходи національно-патріотичного спрямування. Їх мета: виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції. Тематичні позааудиторні заходи по вшануванню відомих учених та відкриттю нових імен визначних, але досі маловідомих широкому загалу українських науковців, мають великий виховний вплив на молоде покоління. На таких заходах студенти знайомляться із життям, діяльністю та здобутками видатних українців. Очікувана мета: прищеплення любові до Батьківщини та свого народу, гордості за його наукові та культурні надбання, вболівання за його долю. 
  Саме таку мету ставили викладачі фізики Кулява М.С. та Кравець О.Р., проводячи науково-пізнавальну вікторину «ПОЛЕ ЧУДЕСних винаходів та відкриттів українських науковців», яка проходила у форматі популярного телешоу. Захід мав великий пізнавальний ефект, оскільки після кожного «відкритого» прізвища ученого, студенти дізнавалися про його діяльність та досягнення, переглядали відеосюжети. 

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165