Новини

Перспективи співпраці з програмою ERASMUS+

    В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі відбулася зустріч у формі скайп-конференції адміністрації коледжу з керівницею Тюрінгійської агенції європейських програм Ліліаною Грицишин. Дана агенція є керівником консорціуму «Mobi-Thu» в рамках програми ERASMUS+ Mobilitat 2023-2027.
    Вона поінформувала, що консорціум єдиний в землі Тюрінгія є частиною програми ERASMUS+ з 2021 по 2027 рік та працює у сфері професійно-технічної освіти, а з 2023 року - фахової передвищої освіти у сфері медицини. Вперше в історії програми в консорціум включатимуть і представників України. Відповідно розроблена і затверджена програма для студентів і випускників українських коледжів, в яку входить практика, виробнича практика та навчальна практика в Німеччині.
    До речі, ІФМФК має досвід співпраці з Тюрінгійською агенцією європейських програм. І вже є добрі результати: всі учасники програми визнали диплом Івано-Франківського медичного фахового коледжу в Німеччині та працюють за фахом в медичних закладах Тюрінгії.
    А тепер співпраця виходить на вищий рівень – долучення до європейської програми ERASMUS+. Коледжу запропоновано стати членом цієї програми, про що буде укладена відповідна угода. Учасники програми отримуватимуть «паспорт фахівця Тюрінгії», який буде видаватися в Україні випускникам коледжів, що освоїли добре професію, володіють іноземною мовою і планують працювати в Тюрінгії.
    Учасники скайп-конференції 26 вересня детально обговорили програму, а студенти будуть детальніше поінформовані про неї після укладення угоди між Тюрінгійською агенцією європейських програм та Івано-Франківським медичним фаховим коледжем.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165