Новини

Літературний вечір з членом Національної спілки письменників України, відомим письменником-гумористом Гаврилюком Ігорем Івановичем

     24 березня 2016 року зі студентами та викладачами Івано-Франківського базового медичного коледжу, що на вулиці Гетьмана Мазепи, 165, зустрівся член Національної спілки письменників України, відомий письменник-гуморист Гаврилюк Ігор Іванович - наш краянин, уродженець с. Довжка, що на Калущині. До речі, нещодавно, 16 березня, Ігорю Івановичу виповнилося 75.
     У творчому доробку автора майже 25 книжок, зокрема, це гумор, сатира, пародії на вірші, загадки для дітей тощо. 
Автор писав як для дітей: «Загадки», «Вірші для Солошки», «Сестрички-україночки», «Брати наші різні», «Хто вночі свистить у ніс?», «Хвалилися окуні», «Казки-розмальовки», а також для дорослих – «Пунктуація кохання», «Малі діти – великий клопіт», «Збираниця», «Історія України» (у віршах, тритомна), «І кому ж то Президента вдалось подоїти?», «Шпичаки», «Вербові тріолети», «Прикарпатські браконьєри».
     Для шанувальників гумору – студентів та викладачів коледжу автор презентував нову свою книжку «В очікуванні смайла», написання якої приурочено до 75-річного ювілею та до сорокаліття з дня написання першої пародії.
Вступне слово про ювіляра виголосив директор коледжу Володимир Стасюк, який також народився на Калущині. 
     Зустріч, яка проходила в переповненій актовій залі, була дуже теплою, неодноразово переривалася оплесками та щирим сміхом, яким присутні нагороджували автора за тонкий гумор його пародій на твори відомих поетів та співаків. Студенти коледжу під час зустрічі виконали дві пісні на слова автора.
      Присутні в залі отримали в подарунок книжку автора «Історія України» у віршах.
До речі, це вже втретє за останні кілька літ наш краянин Ігор Гаврилюк зустрічається з шанувальниками гумору в медичному коледжі.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165