Новини

Завершилася благодійна акція на підтримку ЗСУ, але наша підтримка захисників не закінчується

 Жовтень в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі проходив під знаком підтримки Збройних сил України. І це символічно, адже 14 жовтня ми відзначали чотири особливі свята в українському календарі – Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України, День українського козацтва та 80-річчя створення УПА.

3 жовтня, у перший робочий день місяця, з ініціативи студентського самоврядування розпочалася благодійна акція зі збору коштів на підтримку ЗСУ, яку підтримали адміністрація коледжу, студенти усіх курсів, викладачі і працівники закладу освіти. Завдяки тому, що проходила вона у кілька етапів, до благодійної акції змогли долучитися студенти усіх груп спеціалізацій Сестринська справа,  Лікувальна справа і Акушерська справа коли виходили на очне навчання.

У холі коледжу проводився благодійний ярмарок, де на перервах можна було придбати солодку випічку, зроблену руками студентів. Кожна група зібрані кошти передавала у студентський профком. 3агалом зібрано 34  тисячі вісімсот двадцять гривень, які вже переведено на рахунок ЗСУ.

А студенти першого курсу перерахували з академічної стипендії 41 тисячу 500 гривень на рахунок Міністерства оборони України для потреб ЗСУ.

Окрім того, і студенти, і працівники ІФМФК зібрали продукти для наших військових – крупи, борошно, консерви. Така допомога буде передана на передову.

Якщо ж хтось не встиг взяти участь у благодійних заходах у коледжі, то це можна зробити у будь-який момент через додаток «Дія» чи перерахувати кошти на один з благодійних рахунків, яких чимало на різних платформах, чи долучитися до благодійних і волонтерських проєктів.

За останні вісім місяців благодійність стала невід’ємною частиною життя більшості українців. Чим більше небайдужих людей, тим більше можна зробити. Це теж наш внесок у перемогу.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165