Новини

Тренінг для викладачів

     Вісім викладачів Івано-Франківського медичного фахового коледжу проходять в Центрі тестування при МОЗ України тренінг-інтенсив «Основи конструювання якісного тесту». Це важливо для організації і вдосконалення сучасного освітнього процесу з використанням тестових завдань при викладанні різних дисциплін. Важливо також для підготовки студентів до ліцензійного іспиту Крок.М.

     Програма тренінгу складається з теоретичної (дві лекції) і практичної частин.

     Центр тестування запропонував різні дні та години тренінгу. Тому кожен викладач міг прослухати лекції у зручний для нього час, не перериваючи освітній процес.

     Практична частина передбачає складання якісних тестових завдань для написання здобувачами освіти єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ).

     Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки «Медицина» і «Фармація» при Міністерстві охорони здоров'я України проводить такі тренінги для наповнення банку тестових завдань ЄДКІ.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165