Новини

До Дня Збройних сил України – акція «Допоможи військовим!»

     З ініціативи студентського профкому КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 165) в ІФМФК розпочалася акція «Допоможи військовим!», приурочена Дню Збройних сил України.
     Студенти вирішили закупити за власні кошти і передати на передову повербанки для наших військових. Такі переносні портативні акумулятори для телефонів особливо необхідні в умовах бойових дій для підтримки зв’язку і навіть короткотривалого електроживлення.
     Вже закуплено сім повербанків – від груп IV-8, IV-9, IV-2, ІІ-2, ІІ-3, ІІ-5, ІІ-8. Їх буде передано військовим через співробітниць коледжу, чиї чоловіки, сини сьогодні захищають Україну в лавах ЗСУ.
     І це не перша благодійний акція у коледжі. У жовтні відбувся ярмарок зі збору коштів на рахунок ЗСУ. 15 листопада від ІФМФК на передову були передані продукти харчування і перев’язувальні матеріали, а також потужний повербанк.
      Акція «Допоможи військовим!» продовжується до Дня Збройних сил України, який відзначатимемо 6 грудня. До неї долучаться студенти інших груп ІФМФК.
     Спільно працюймо на перемогу!
Пресцентр коледжу.
IMG 0594
 
IMG 0593

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165