Новини

Завершення освітнього процесу в осінньому семестрі

     Незважаючи на відключення світла, відсутність інтернету та зв’язку, освітній процес в осінньому семестрі наближається до логічного завершення. Вже з 30 листопада в ІФМФК розпочинається екзаменаційна сесія для здобувачів освіти ІV курсу спеціалізації Лікувальна справа, а вже з перших днів грудня -  для інших курсів та спеціалізацій. Проведення екзаменаційної сесії заплановано в очному форматі.
     Хоч окремі дисципліни вже вичитані, але продовжується традиція активізації формату завершення семестру, а саме: проведення консультативного повторення матеріалу з кожної дисципліни. Здобувачі освіти мають можливість повторити матеріал, особливо звернути увагу на те, що вивчали в дистанційному форматі та під час вимкнення світла.
     Осінній семестр закінчується 10 грудня, але для усіх студентів передбачені ще консультативні заняття в період з 12 по 16 грудня.
     І з 19 грудня (подарунок від Святого Миколая) для всіх студентів, окрім випускного курсу спеціалізації Акушерська справа  (у них триває переддипломна практика), розпочинаються канікули.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165