Новини

Підвищення кваліфікації викладачів

     Вчитися, щоб краще вчити. Представники КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вкотре  підвищують свою кваліфікацію на базі Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради.
     Тематичне удосконалення викладачів закладів медичної освіти «Інноваційні технології у вищій медичній освіті з формування професійної майстерності через компетентнісну складову. Теорія і методика викладання освітніх дисциплін» відбувається за 30-годинною програмою (1 кредит ЄКТС). Навчання проходить у дистанційному форматі на платформі Zoom.
     Тематика занять охоплює догляд за хворими, внутрішню медицину, медсестринство в сімейній медицині, хірургії, педіатрії, акушерстві і гінекології, в спеціальних дисциплінах, невідкладній медичній допомозі. Особлива увага звертається на здійснення освітнього процесу з використанням сучасних інноваційних технологій на онові компетентнісного і науково-методичного підходів.
     Проводяться як теоретичні, так і практичні заняття. Під час циклу підвищення кваліфікації розглядаються важливі теми, які викладач може використати у своїй педагогічній діяльності.
     Таке тематичне удосконалення важливе для безперервного професійного розвитку викладачів.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo