Новини

Вітаємо з Днем Соборності України!

     Адміністрація КЗ «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вітає працівників і студентів, колишніх випускників і всіх краян з величним святом – Днем Соборності України!
     105 років тому, 22 січня 1918 року, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а через рік, 22 січня 1919-го,  на Софійській площі у Києві було урочисто проголошено Акт злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в єдину Українську державу. На честь цих подій встановлене державне свято – День соборності України.
     Сьогодні ми змушені зустрічати цей день в умовах російсько-української війни, захищаючи нашу незалежність і соборність від московського агресора. Будь-які спроби нас роз’єднати приречені на поразку. Наш величний народ боронить свою святу землю. Віримо, що після перемоги над путінськими зайдами ми відновимо нашу соборність, всі тимчасово захоплені ворогом та анексовані території Сходу України та Крим повернуться до складу суверенної, незалежної, неподільної України.
     Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців. І нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії. 
     Будьмо ж гідними величного прикладу наших героїчних попередників та сучасників, шануймо своїх героїв.
     Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу! Об’єднуймося і працюймо задля цієї перемоги!
Адміністрація ІФМФК.
1

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165