Новини

Січнева педагогічна конференція завершена

    В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 27 січня завершилася січнева педагогічна конференція, приурочена 83-й річниці з часу створення ІФМФК.

     Протягом тижня, останнього перед початком весняного семестру, викладачі вийшли на роботу і щодня мали змогу послухати по три-чотири цікаві виступи своїх колег. Водночас могли завершити підготовку до весняного семестру робочої документації. Зрештою, поспілкуватися між собою, бо в останні роки через пандемію коронавірусу та московсько-українську війну і пов'язані з цим періоди дистанційного навчання таке спілкування було дещо обмежене.

    До участі в конференції викладачі зголошувалися заздалегідь, готували свої виступи з акцентом на пізнавальні і цікаві багатьом аспекти, були креативними. Тематика різна – деякі аспекти освітнього процесу, новинки з викладання свого предмету, актуальні в сьогоднішній час питання мови та історичної пам'яті.

    В останній день конференції, 27 січня, виступили працівниці ЦМКЛ: Марта Романівна Безносюк розповіла про правила забору біоматеріалу на бактеріологічне дослідження і сучасні методики аналізу, а Світлана Михайлівна Климович – про профілактику інфекцій та інфекційний контроль. До речі, Світлана Михайлівна – колишня випускниця ІФМФК, переможниця всеукраїнського конкурсу «Ескулап», а зараз викладає у коледжі.

    Актуальним за тематикою був виступ заступника директора з навчально-виробничої роботи Ярослава Олександровича Гарка на тему «Ішемічна хвороба серця – одна з головних причин високої смертності та втрати працездатності в Україні».

    Цікава тематика виступів спікерів на січневій педагогічній конференції, новизна матеріалу, креативність його подачі викликали інтерес всіх викладачів, були пізнавальними. Про це зазначив у своєму завершальному слові директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк.

    З понеділка, 30 січня, в ІФМФК розпочнеться весняний семестр.

 Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165