Новини

Директорська година спілкування з мешканцями гуртожитку

     Перша у весняному семестрі година спілкування директора, точніше – адміністрації ІФМФК з мешканцями гуртожитку КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) відбулася 9 лютого. В ній взяли участь директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк, заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, вихователька гуртожитку Іванна Богданівна Ремська.
     При спілкуванні з учасниками зустрічі Володимир Васильович нагадав про правила поведінки в гуртожитку і в коледжі, умови проживання в гуртожитку. При цьому особливу увагу звернув на безпекові питання: як діяти при оповіщенні про повітряну тривогу, куди йти в укриття, як психологічно підтримувати один одного. Для мешканців коледжу оснащене укриття на цокольному поверсі коледжу, тут є аудиторії для навчання, інтернет. У коледжі є генератор, тож при вимкненні електропостачання є світло в гуртожитку на сходах між поверхами і тепла вода в кімнатах.
     Важливою була інформація про те, що з нового навчального року у коледжі планується виключно  очне навчання. А оскільки кількість місць в гуртожитку обмежена, то буде переглянуто список тих, хто зможе поселитися. Право на гуртожиток мають пільгові категорії студентів, а для інших студентів враховуватиметься успішність, поведінка, дотримання чистоти і порядку, збереження майна. Як зазначив директор коледжу, гуртожиток – це не просто «місце перебування-проживання», це місце для навчання. І важливою умовою проживання студентів в гуртожитку є позитивна динаміка успіхів у навчанні.
     Додамо, що гуртожиток на 92 місця на території коледжу відкрито шість з половиною років тому. Він збудований власними силами, без жодної гривні із загального фонду бюджету (з понад 700 коледжів в Україні це єдиний такий приклад будівництва гуртожитку).
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165