Новини

Година спілкування директора з мешканцями гуртожитку

     Відбулася друга у весняному семестрі година спілкування директора КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165), Володимира Васильовича Стасюка з мешканцями гуртожитку. Цього разу представники адміністрації ІФМФК зустрічалися з другокурсниками.
     Наразі, під час воєнного стану, гуртожиток функціонує за принципом готелю – проживають студенти, які приїжджають до Івано-Франківська на очне навчання. Тиждень тому Володимир Васильович Стасюк зустрівся зі студентами І, ІІІ і IV курсів. З 13 лютого на очне навчання вийшли другокурсники. Власне з ними і відбулася 16 лютого директорська година спілкування.
    В попередньому семестрі теж були такі зустрічі, але не зайве нагадати про правила поведінки в гуртожитку і в коледжі, умови проживання в гуртожитку, алгоритм дій при повітряній тривозі. В умовах московсько-української війни важливо подбати про безпеку здобувачів освіти і їх психологічну підтримку.
    Другокурсників також поінформовано, що з нового навчального року у коледжі планується перейти зі змішаного навчання до очного і що при виділенні місць в гуртожитку враховуватиметься позитивна динаміка успіхів у навчанні. Плюс, звичайно, пільгові категорії студентів.
     В годині спілкування з другокурсниками – мешканцями гуртожитку також взяли  участь заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, вихователька гуртожитку Іванна Богданівна Ремська. Зверталася увага на навчання здобувачів освіти, правила проживання в гуртожитку, дотримання чистоти і порядку, збереження майна. 
    Студенти змогли поставити запитання чи висловити свої пропозиції.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165