Новини

Показова виховна година

     Цікаво і незвично – у формі вікторини в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) пройшла показова виховна година у 1 і 5 групах ІІІ курсу спеціалізації Лікувальна справа.
     Керівники цих груп Олександр Романович Кравець та Юрій Васильович Карабін вирішили провести виховну годину у вигляді інформаційно-пізнавальної вікторини, приуроченої роковинам подій на Майдані та річниці повномаштабного вторгнення росії в Україну. Адже 20 лютого ми вшановували подвиг Героїв Небесної Сотні, а 24 лютого путін розпочав московсько-українську війну. 
     Запитання вікторини були пов’язані з історичним минулим та сьогоденням нашої держави. Питання до вікторини підготовлені за участю викладача історії Кіндрата Григоровича Лаврука.
     Студенти не лише відповідали на питання вікторини, а й висловлювали свої думки про війну і мир, героїзм і мудрість, історичну правду і ворожу брехню. Сьогодні, в умовах московсько-української війни, важливо знати і пам’ятати правдиву історію своєї країни, вшановувати її героїв, вчитися на помилках, протистояти ворожій дезінформації.
     Окрім того, на виховній годині студенти презентували авторські вірші та пісню "Серце плакало".
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165