Новини

Засідання ради з правового виховання

     Минув місяць весняного семестру – і в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) відбулося засідання ради з правового виховання та профілактики правопорушень, запобігання поширення наркоманії, вживання алкоголю. Декому зі студентів довелося відповідати за порушення академічної доброчесності.
     Засідання ради проходило у очному форматі. Вела засідання голова ради, заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук. У ньому взяли участь також завідувачки відділень Мирослава Василівна Вацеба і Олеся Василівна Сухоручко та заступниця директора з навчально-методичної роботи Гафійчук Ірина Іванівна.
     На засідання ради з правового виховання були запрошені керівники груп та студенти, що мають пропуски занять без поважних причин, недобросовісно ставляться до навчання, невчасно відпрацьовують пропущені заняття за встановленим графіком. Керівники груп доповідали про кожного та які заходи щодо такого студента були вжиті, і кожний з них міг пояснити, чому погано вчиться чи не відпрацьовує пропуски.
     За словами Наталії Валеріївни Мальованчук, основне завдання ради – облік студентів, схильних до порушень дисципліни та порядку, режимних правил поведінки, до агресивної нетолерантної поведінки у коледжі і в позааудиторний час. На щастя, серйозних порушень з боку студентів ІФМФК нема, але не можна залишати без уваги і порушення освітнього процесу – саме так можна розцінювати пропуски без поважних причин і незадовільні оцінки. Тим більше, в умовах московсько-російської війни для студентів навчання – це їхній фронт, їхня передова.
    Тож «проблемні» студенти отримають зауваження в письмовому вигляді, з якими вони обов’язково ознайомляться у відділі кадрів і засвідчать своїм підписом. У свою чергу керівники груп поінформують про це батьків таких студентів.
Рада з правового виховання та профілактики правопорушень, запобігання поширення наркоманії, вживання алкоголю на 2022-2023 навчальний рік створена в ІФМФК наказом № 67 від 11 серпня 2022 року.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165