Новини

Друге місце на конкурсі «Пісенний вернісаж»

     Студентка КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) Андріана Хацевич  здобула друге місце на обласному конкурсі солістів «Пісенний вернісаж» серед студентів закладів фахової передвищої освіти, який відбувся дистанційно. Успішні виступи студентів ІФМФК на цьому конкурсі вже стали традиційними.
     Такий конкурс проводить департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації «задля популяризації сучасної української пісні, підтримки та розвитку вокального мистецтва, удосконалення виконавської майстерності, розширення репертуарного кругозору учасників конкурсу, налагодження творчих контактів між керівниками вокальних колективів, виховання високої духовності та культури в молодіжному середовищі, змістовного проведення дозвілля молоді».
     Цьогоріч у конкурсі взяли участь 32 студенти з 16 закладів фахової передвищої освіти. Визначалися призери у трьох номінаціях «Українська популярна музика», «Народна пісня» та «Світовий хіт».
     У номінації «Народна пісня» друге місце здобула студентка 8 групи I курсу спеціалізації Сестринська справа Андріана Хацевич. Вона виконала пісню «Сива зозуленько». Готували виступ до конкурсу художня керівничка Ганна Сергіївна Кушнір та заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук.
     У конкурсі «Пісенний вернісаж» взяли також участь студентка 9 групи ІІ курсу спеціалізації Сестринська справа Аліна Малиняк у номінації «Світовий хіт» та студентка 6 групи І курсу спеціалізації Сестринська справа Анна Левицька у номінації «Українська популярна музика» з піснею «Оберіг». Адміністрація ІФМФК висловлює вдячність нашим конкурсанткам, які гарно представили наш заклад освіти. Такі успіхи на конкурсах свідчать про різнобічні таланти студентів коледжу.
     Як зазначив директор Івано-Франківського державного центру естетичного виховання Михайло Кузбит, цьогорічний конкурс «Пісенний вернісаж» став віддзеркаленням подій, які відбуваються в країні: найчастіше пісні були пронизані патріотизмом, повагою до героїчних подвигів наших воїнів, любов’ю до своєї землі та народу. Він акцентував, що якість виступів щороку зростає, тому непросто було визначити переможців. Усі конкурсанти показали високий рівень виконавської майстерності у поєднанні з чудовим володінням голосу, індивідуальною манерою виконання.
Пресцентр коледжу.
 
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165