Новини

В театр – за емоціями і позитивом

     Згадайте, як було рік тому. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року не проводилися спортивні змагання і культурні заходи, не працювали театри і кінотеатри. Лише з 1 квітня поступово відновили роботу заклади мистецтв, в тому числі і франківський театр. На квітень перенесли вистави, які не відбулися у лютому-березні. Повідомляючи про свій репертуар, на сторінці драмтеатру тоді написали: «Приходьте до театру, щоб набратися сил. Ми знаємо, що багато хто із вас сьогодні в Івано-Франківську тримає на плечах тривожну валізу, в якій – ваші найтепліші спогади і найсміливіші мрії. У наших душах і серцях сьогодні дуже багато тривоги, та ми хочемо поділитися з вами добром і любов’ю. Приходьте до театру – щоб тривало життя». І розпочали з хітів – «Гуцулка Ксеня», «Гуцульське весілє», «За двома зайцями», «Енеїда», «Солодка Даруся», «Оце так Анна!».
     Сьогодні в театр приходять молоді і старші люди, місцеві і переселенці. Саме виставу «Оце так Анна!» нещодавно переглянули студенти 9 групи IV курсу спеціалізації «Сестринська справа» (керівниця Мар’яна Петрівна Годованець). Вистава комедійного жанру, як зазначено в афіші: комедія, для дорослих. Від її перегляду всі одержали багато позитивних емоцій, гарний настрій, заряд позитиву на цілий тиждень.
     Театр в час війни – це не тому, що ми в далекому тилу і відчуваємо безпеку чи байдужість. Це – своєрідна арттерапія проти тривог, стресів, страждань, це можливість відволіктися і забутися, це позитивні емоції. Зрештою, це – оптимізм і віра в Перемогу.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165