Новини

Відпрацювання практичних навиків – у тренажерному кабінеті

     Здобувачі освіти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) мають можливість відпрацьовувати практичні навики в тренажерному кабінеті та кабінетах доклінічної практики ІФМФК.
     В останні роки можливості такого відпрацювання практичних навиків дещо обмежені – спочатку через COVID-19, а в останній рік – через воєнний стан. Водночас є розуміння: сила медичної сестри чи медичного брата, фельдшера чи акушерки – в їхніх руках, у вмінні якісно і високопрофесійно виконувати медичні маніпуляції.
     Важко собі уявити медичних працівників, навчання яких проходило б тільки дистанційно. Тому навчання здобувачів освіти ІІ курсу з компоненти «Основи медсестринства» та «Догляд за хворими та ММТ» проводиться за змішаною формою.
     Під час очного навчання викладачі особливу увагу приділяють освоєнню практичних навиків. Студенти мають можливість індивідуально відпрацювати практичні навички в тренажерному кабінеті та кабінетах доклінічної практики, які укомплектовані фантомами, муляжами, інструментарієм, предметами догляду, спеціальним обладнанням.
     Практичне навчання спрямоване на закріплення теоретичних знань, набуття і удосконалення практичних навичок і вмінь, як кажуть, до автоматизму. Це наближає здобувачів освіти до їхньої майбутньої роботи.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo