Новини

Тренінг для молодших медичних спеціалістів

     На базі відділення післядипломної освіти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 22 березня відбувся навчальний тренінг «Основні аспекти імунізації населення».

    Такий захід проводили:

– Іванна Любомирівна Книш – координаторка з гігієни рук відділення інфекційного контролю КНП «Косівська ЦРЛ», національний тренер ЮНІСЕФ з питань вакцинації та грудного вигодовування, консультант гарячої лінії «Спільно до здоров’я» при МОЗ України;

– Наталія Василівна Ліхошерстова –  заступниця медичного директора з питань медсестринства КНП «Косівська ЦРЛ», національний тренер ЮНІСЕФ з питань вакцинації, голова ГО «Асоціація сімейних медичних сестер».

     Дев’ятнадцять медичних сестер закладів охорони здоров’я області активно вивчали основні питання вакцинації дітей та дорослих в Україні, правила транспортування вакцин, дотримання умов зберігання та термінів їх придатності; навчались визначати післявакцинальні ускладнення і проводити їх попередження, надавати медичну допомогу при анафілаксії; відпрацьовували навички комунікації з батьками дітей з питань вакцинації. У тренінгу взяла участь завідувачка відділення ІФМФК, викладачка навчальної дисципліни «Медсестринство в педіатрії» Олеся Василівна Сухоручко.

     Учасники тренінгу також пройшли невелике тестування та провели самооцінку набутих в результаті навчання знань, компетентностей і практичних навичок, отримали сертифікати та методичні матеріали – рекомендації ЮНІСЕФ щодо надання екстреної медичної допомоги при анафілаксії.

     Організатори та учасники тренінгу висловлюють щиру подяку експерту департаменту охорони здоров’я ОДА, заступнику медичного директора з медсестринства КНП «Обласна клінічна лікарня» Івано-Франківської обласної ради Наталії Степанівні Ружило за сприяння та допомогу в організації і проведенні тренінгів для молодших спеціалістів з медичною освітою.

    Наступний тренінг для молодших спеціалістів з медичною освітою на базі відділення післядипломної освіти ІФМФК відбудеться 5 квітня на тему «Участь медичної сестри в проведенні електрокардіографії. Основи розшифрування ЕКГ».

     Івано-Франківський медичний фаховий коледж успішно пройшов процедуру, зареєстрований у ДНП «Центр тестування» при Міністерстві охорони здоров’я України (реєстраційний номер 1316) та є ПРОВАЙДЕРОМ безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників.

Пресцентр коледжу.

Тренінг для молодших медичних спеціалістів

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165