Новини

Засідання старостату випускного курсу

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 29 березня відбулося засідання старостату випускного курсу. Традиційно розглядалися різні питання студентського життя.

     Це було засідання старостату IV випускного курсу спеціалізації Лікувальна справа і Сестринська справа. З старостами груп спілкувалися заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук та завідувачка відділення Олеся Василівна Сухоручко.

     Першим за важливістю було питання про контроль за відвідуванням занять. Саме старости повинні здійснювати такий контроль у своїх групах, разом з керівниками груп цікавитися, чим зумовлені пропуски, слідкувати за їх відпрацюванням. Тим більше, що попереду відповідальний ліцензійний іспит Крок. М. До нього не будуть допущені студенти, які не відпрацюють пропущені заняття.

     Окремо на засіданні старостату йшлося про культуру поведінки та мовлення в закладі освіти та в медичних закладах (на клінічних базах роботи у відділеннях). Зверталася увага на естетичний вигляд студентів в медичних закладах. Приміром, яким би модним не видавався комусь темний медичний халат, навряд чи він сприйматиметься позитивно пацієнтами. Це особливо важливо з огляду на перехід від дистанційного навчання до очного, з відвіданням клінічних баз.

     Також обговорено питання  щодо підготовки та організації вручення дипломів та виготовлення випускного альбому.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165