Новини

Участь у заходах військово-правового спрямування

     Представники КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) долучаються до інформаційно-просвітницьких заходів військово-правового спрямування, які проводить державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».
     Проведення таких заходів передбачене відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання на 2020-2025 роки» задля посилення такого виховання в закладах освіти, розвитку у молоді почуття власної гідності, усвідомлення своїх прав та обов’язків. Особливої актуальності такий напрямок виховної роботи набуває в умовах московсько-української війни.
     Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти передбачив проведення різних заходів 29 і 30 березня та 6 і 7 квітня. Спікерами на них виступають викладачі та практичні психологи закладів освіти Міністерства оборони України.
     Під час перших навчань йшлося про правила поведінки в умовах воєнного стану, про різновиди поведінки в пасивній і активній формі у кризових ситуаціях (реакція на стрес буває різною), про психологічне навантаження в умовах бойових дій. Цікаво те, що заняття проходять з конкретними прикладами і практичними порадами, як діяти в надзвичайних ситуаціях. 
     Учасниками заходів стало десятеро студентів – членів студентського самоврядування Івано-Франківського медичного фахового коледжу на чолі з головою Тетяною Мандзюк та заступницею директора з виховної роботи Наталією Валеріївною Мальованчук. 
     За результатами навчання, яке продовжиться на наступному тижні, слухачі отримають відповідні сертифікати.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165