Новини

Участь у зустрічі «ЮНІСЕФ: Молодь для України. План відновлення»

     Студентка КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) Вероніка Сосніч взяла участь у заході UNICEF YOUTH For Recovery «ЮНІСЕФ: Молодь для України. План відновлення», що відбувся наприкінці березня у Києві.
     Вероніка навчається у 3 групі першого курсу спеціалізації Сестринська справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР, родом з Харкова. Саме у складі харківської команди вона їздила до Києва, більше того – є капітаном команди.
     За словами студентки, такий захід став чудовою можливістю познайомитись та обговорити проєкти із представниками посольств інших країн, працівниками Офісу президента і міністерств, керівниками компаній та недержавних організацій. Під час заходу команді вдалось поспілкуватись з першою леді України Оленою Зеленською та послом доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блумом.
     Харківська команда представила свій проєкт та отримала позитивні оцінки. Також змогли обмінятися досвідом з прогресивною молоддю України, що є учасниками всеукраїнської програми UPSHIFT за підтримки ЮНІСЕФ. Саме ця молодь, як і команда з Харкова, у 2022 році створили десятки проєктів для того, щоб у своїх громадах активно відповідати на гуманітарні виклики, спричинені війною в Україні.
     Наприкінці заходу, на церемонії нагородження команд, колектив, який очолює Вероніка Сосніч, та ще чотири інші отримали гранти від ЮНІСЕФ у розмірі 5000$!
     Отже, українська молодь доводить, що є однією з найкращих у світі, може подолати будь-які виклики та змінити країну на краще!
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165