Новини

Науково-методичний центр ВПФО провів цикл навчань для студентських лідерів

     Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти організував інформаційно-просвітницькі заходи військово-правового спрямування для здобувачів освіти та викладачів закладів фахової передвищої освіти. В ньому взяли участь і представники КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165).
     Два дні минулого тижня і два дні на цьому тижні – це були онлайн-зустрічі з викладачами та практичними психологами закладів освіти Міністерства оборони України. Остання відбулася 7 квітня.
     Як наголошували організатори такого навчання, «війна принесла випробування у наше життя, а наш вибір – вистояти, перемогти й відродитися. І для цього нам потрібна психологічна стійкість – індивідуальна і колективна». Тож основні акценти таких заходів – як діяти в умовах воєнного часу та практичні поради.
     Слухачам розповідали про правила поведінки у кризових ситуаціях, що таке бойовий стрес і бойові психічні травми, принципи психологічної підготовки, психологічний супровід і допомога, поради щодо підвищення стресостійкості, психологічна реабілітація та інші.
     В таких заходах від Івано-Франківського медичного фахового коледжу взяли участь заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, голова студентського самоврядування Тетяна Мандзюк та студентські лідери груп. За результатами навчання слухачі отримають сертифікати.
     Проведення інформаційно-просвітницьких заходів військово-правового спрямування передбачене відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання на 2020-2025 роки» задля посилення такого виховання в закладах освіти, розвитку у молоді почуття власної гідності, усвідомлення своїх прав та обов’язків.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165