Новини

Благодійна акція до Великодня

     В часі підготовки до Великодніх свят студенти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) долучилися до волонтерства в геріатричному пансіонаті Івано-Франківська.
     У Страсний тиждень – останні дні перед Великоднем віряни згадують шлях страждань і хресної смерті Спасителя, щоб потім з радістю відсвяткувати Його Світле Воскресіння. Традиційно це також час милосердя і благодійності.
     За ініціативи викладачів циклу терапевтичних дисциплін ІФМФК і о. Йосафата Бойка з парафії свв. Кирила і Методія у Крихівцях студенти 4 курсу 3 групи спеціалізації Сестринська справа провели благодійну передвеликодню акцію. Вони з волонтерською допомогою відвідали Івано-Франківський геріатричний пансіонат по вул. Медична, 4.
     Допомога, яку надали:
– 10 упаковок супових наборів
– 3 упаковки бальзамів по догляду за шкірою
– 1 візок
– 1 ходунки
– 3 пари милиць
– простирадла.
     Студенти також порадували мешканців геріатричного пансіонату гостинцями до чаю.
     Для цих літніх, самотніх, хворих людей важливий кожний прояв уваги, доброти і допомоги. А для студентів це хороша наука милосердя і небайдужості.
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165