Новини

Навчальна практика в геріатричному пансіонаті

     Особлива клінічна база для студентів КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) – Івано-Франківський геріатричний пансіонат на вул. Медичній. Тут здобувачі освіти не тільки відпрацьовують практичні навики, а й водночас отримують добрі уроки милосердя і волонтерства.
     Студенти 4 курсу 3 групи спеціалізації Сестринська справа проходять навчальну практику на базі геріатричного пансіонату. Ця практика різнопланова: здобувачі освіти працюють у навчальній кімнаті, в маніпуляційному кабінеті, в кабінеті з лікаркою-геріатринею Христиною Романівною Гекманюк.
     Є можливість на практиці реалізувати знання, здобуті в аудиторіях і навчальних кабінетах. Тим більше, що люди похилого віку, до того ж самотні, потребують особливого психологічного підходу, терплячості, небайдужості. Тому і виокремлена навчальна практика в такому закладі, що є і соціальним, і медичним.
     Студенти із задоволенням дарують тепло спілкування мешканцям пансіонату, які з нетерпінням кожного разу чекають на них.
     Для майбутніх фахівців це не лише важлива складова освітнього процесу з відпрацювання практичних навичок, водночас це і школа гуманізму, милосердя, людяності. Напередодні Великодня студенти 3 групи 4 курсу відвідали геріатричний пансіонат з благодійною метою: вони принесли волонтерську допомогу – візки, ходунки, милиці, гігієнічні засоби, супові набори, а також гостинці до чаю.
    З небайдужих студентів згодом будуть небайдужі, уважні медичні працівники.
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165