Новини

Загальноколеджна олімпіада з інформатики

    20 квітня 2023 р. відбувся ІІ етап (коледжний) олімпіади з інформатики у номінації інформаційно-комунікаційні технології серед студентів   ІІ курсів Лікувальної та Сестринської справи. Метою проведення  олімпіади є стимулювання творчого самоудосконалення студентів, зацікавлення їх у поглибленому вивченні інформатики; виявлення та розвиток обдарованих здобувачів освіти, підвищення їх інтересу до інформаційних технологій.
    Олімпіада проводилась згідно з Положенням «Про проведення І та ІІ етапу олімпіад з навчальних предметів серед здобувачів освіти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР», яке передбачає два етапи:
    І етап – у кожній групі, де виявлено найсильнішого учасника;
     ІІ етап  (загальноколеджний), у якому переможці першого етапу повторно продемонстрували і підтвердили свій високий рівень знань та практичних навичок.
    Олімпіада  відбулась у доброзичливій обстановці, що у тривожний час воєнних дій в Україні є надзвичайно важливим у освітньому процесі. Члени оргкомітету продумали умови проведення олімпіади, які дозволили  уникнути зайвих переживань та стресів. Кожен учасник відчув підтримку та зрозумів важливість здобутих знань з предмета. За рішенням журі усі визнані переможцями, нагороджені грамотою коледжу і подарунками.
    Адміністрація коледжу вітає наших переможців Олександра Грицканюка, Петра  Аннюка, Анатолія Гаська, Юлію Гринюк, Тараса Дудчука, Юлію Настюк, Івана Пекарського та їхніх викладачів: Ольгу Лучинську, Івана Земана та  Олега Барзія.
    Хай успіхи супроводжують здобувачів освіти та наставників, а їхні добрі справи стануть  частинкою вкладу у нашу перемогу над ворогом.
    Слава Україні!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo