Новини

Відбулося розширене засідання педради

     27 квітня в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) відбулося розширене засідання педагогічної ради. Проходило воно в очному форматі в аудиторії на нульовому поверсі з залученням викладачів і працівників коледжу. 
     Серед основних тем – підготовка до Кроку.М., адже до його проведення залишається трохи більше місяця. Завідувачка відділення Олеся Василівна Сухоручко провела аналіз якості теоретичної та практичної підготовки випускників спеціалізацій Сестринська справа та Лікувальна справа до складання інтегрованого іспиту Крок.М. Іспит відбудеться 7-8 червня. Для успішного його складання зі студентами проводяться консультації, додаткові заняття.
     Друге питання порядку денного – «Результати проведення моніторингу ОПП. Інформація про вибір здобувачами освіти вибіркових освітніх компонент». Виступ заступниці директора з навчально-методичної роботи Ірини Іванівни Гафійчук доповнювали методисти коледжу та завідувачі відділень.  Відповідно до «Положення про порядок реалізації здобувачами освіти права на вільний вибір компонент у КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР» здобувачі освіти  здійснюють свій вибір вибіркових компонент, які бажають вивчати в 2023-2024 н. р. У квітні проводилася презентація ВК та опитування студентів щодо вибору компонент освітньо--професійної програми.
     На засіданні педради затверджено Правила прийому на навчання до КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР в 2023 році. Про особливості цьогорічної вступної кампанії присутніх інформували відповідальний секретар приймальної комісії Альона Миколаївна Валовіна та директор коледжу Володимир Васильович Стасюк. Правила прийому будуть розміщені на сайті ІФМФК у розділі «Абітурієнту».
     А детальніше дізнатися про цьогорічні умови і правила прийому в ІФМФК, про особливості вступної кампанії-2023, ознайомитися з матеріально-технічною базою коледжу випускники 9-х та 11-х класів – майбутні абітурієнти, їхні батьки (опікуни) зможуть під час Дня відкритих дверей, який відбудеться 28 травня.
     Обговорено також і буде подано в департамент охорони здоров’я обласної держадміністрації пропозиції щодо складу наглядової ради ІФМФК. Кандидатури узгоджені з претендентами та підтримані на розширеному засіданні педагогічної ради.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165