Новини

Розпочалась екзаменаційна сесія для здобувачів освіти випускного курсу спеціалізації Сестринська справа

    29 квітня 2023 року, в світлий, суботній день, в ІФМФК розпочалась екзаменаційна сесія для здобувачів освіти випускного курсу спеціалізації Сестринська справа. Вони складають іспити з трьох освітніх компонент: Медсестринство у внутрішній медицині, Медсестринство в хірургії, Медсестринство в педіатрії. Кожен з іспитів включає два етапи: перший- тестовий контроль на освітній платформі Moodle та другий – практична частина- це індивідуальна усна відповідь студента (вирішення ситуаційних задач) шляхом демонстрування практичних навиків на реальному об’єкті або моделі.
    Саме ця екзаменаційна сесія є останньою для студентів ІV курсу ОПП Сестринська справа (студенти ОПП Лікувальна справа останні свої іспити складали після завершення осіннього семестру), попереду переддипломна практика, її захист та державна підсумкова атестація, яка буде проводитись також у два етапи: І етап - теоретичний - ліцензійний іспит КРОК М (Сестринська справа – 07.06.2023р.; Лікувальна справа – 08.06.2023 року) та II етап – практичний.
    Слід зауважити, що серед випускників 2023 року є здобувачі освіти, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст» (і це вже  останній випуск молодших спеціалістів) та здобувачі освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр».  Саме для фахових молодших бакалаврів підсумкова атестація буде проводитись у формі єдиного комплексного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ).
    Одночасно із випускниками коледжу екзаменаційна сесія проводиться для здобувачів освіти ІІІ курсу ОПП Лікувальна справа. Розпочались екзамени 24 квітня і вже 02 травня завершуються, а з 04 травня для них розпочнеться виробнича практика.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165