Новини

Коледж відвідали учні ліцею № 25

    З пізнавально-інформаційною метою в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) побували одинадцятикласники Івано-Франківського ліцею № 25. Це вже не перший такий профорієнтаційний захід в ІФМФК.
    Чим ближче до закінчення навчання у школах і початку вступної кампанії у закладах передвищої фахової освіти, тим більший інтерес випускників 11-их класів до навчальних закладів, де можна продовжити здобувати освіту – уже професійного спрямування.
    В Івано-Франківський медичний фаховий коледж знову завітали ліцеїсти, на цей раз з ліцею № 25. Вони мали змогу дізнатися більше про історію найстарішого на Прикарпатті медичного навчального закладу, який у наступному році відзначатиме 85-річчя з часу створення, про його добрі традиції і гарні умови для навчання, побачити затишні кабінети і найсучасніше обладнання, поспілкуватися з директором ІФМФК, колишнім його випускником Володимиром Васильовичем Стасюком. Він розповів про сучасні умови для навчання та здобуття практичних навичок здобувачами освіти, про визнання Івано-Франківського медичного фахового коледжу як одного з найавторитетніших в Україні серед аналогічних закладів освіти, про те, чому варто саме тут продовжувати своє навчання і розпочинати професійне становлення.
    Цікавим для ліцеїстів стало невелике навчання-тренінг з надання домедичної допомоги від викладача хірургічних дисциплін Володимира Миколайовича Яцківа, яке він провів у тренажерному кабінеті. Це була і актуальна в часі московсько-української війни мінілекція, і демонстрація деяких елементів першої допомоги на фантомах і тренажерах.
    Можливо, така пізнавально-інформаційна екскурсія коледжем декому з ліцеїстів вже допомогла визначитися з майбутнім фахом.
    А дізнатися більше про ІФМФК, про умови і правила вступу-2023 можна буде під час другого у цьому році Дня відкритих дверей, який відбудеться 28 травня в очному форматі, теж з екскурсією коледжем.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165