Новини

Інформаційний захід щодо протидії торгівлі людьми

 Студенти різних курсів КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) взяли участь в інформаційній сесії на тему «Протидія торгівлі людьми, правила безпечного працевлаштування, міграції, подорожування».

 Проходив такий захід у рамках проєкту «Безпека кожного у спільних рішеннях», який реалізує Благодійний фонд «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» спільно з Міжнародною організацією з міграції за підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID.  Окрема складова проєкту – робота зі студентською молоддю.

Учасники зустрічі почули від представників «Карітасу» багато нової інформації з питань протидії торгівлі людьми, корисні поради як захистити себе і допомогти іншим: що необхідно знати, як діяти у складних ситуаціях, куди звертатися. Це і дані про нормативно-правові акти у цій сфері, про види та ознаки торгівлі людьми, і поради, як вчасно розпізнати ризиковану ситуацію, і конкретні життєві історії, і адреси сайтів, де можна отримати відповідну інформацію.

Не вперще студенти ІФМФК долучаються до зустрічей, тренінгів, різноманітних заходів за тематикою протидії торгівлі людьми. Значення такої роз’яснювальної роботи особливо зростає в умовах воєнного стану, коли відбувається вимушена міграція людей, чимало наших співвітчизників покинули свої домівки, виїхали в інші регіони України або за кордон.

Така зустріч студентів коледжу з представниками «Карітасу» відбулася 9 травня. Задля безпеки проходила вона в укритті, в аудиторії на нульовому поверсі.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165