Новини

Робоча нарада для головних медичних сестер

 

10 травня на базі КНП «Обласна клінічна лікарня» Івано-Франківської обласної ради відбулася робоча нарада для головних медичних сестер/заступників медичних директорів з медсестринства  закладів охорони здоров’я області, які надають спеціалізовану медичну допомогу. В ній взяли участь і представники КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165).

Проведення наради ініціювала експертка департаменту охорони здоров’я ОДА, заступниця медичного директора з медсестринства обласної клінічної лікарні Наталія Ружило.

Під час зустрічі головна спеціалістка відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Ольга Шпитальна ознайомила головних медичних сестер ЗОЗ з особливостями та порядком утилізації неякісних лікарських засобів та виробів медичного призначення.

Головна спеціалістка з антимікробної резистентності та інфекційного контролю Центру громадського здоров’я МОЗ України, засновниця інформаційної платформи для медичних сестер «Я – медсестра» Олеся Крилова та лікар-епідеміолог ОКЛ Олег Юрчишин, використовуючи Zoom -зв'язок, доповіли про зміни в законодавстві щодо вимог інфекційного контролю.

Від Івано-Франківського медичного фахового коледжу у робочій нараді взяли участь методистка відділення післядипломної освіти коледжу Тетяна Кордис та заступниця директора з післядипломної освіти Олександра Воєвода, яка ознайомила присутніх з основними змінами в системі післядипломної освіти та безперервного професійного розвитку медичних сестер/медичних братів. Учасники зустрічі активно обговорили питання організації післядипломного навчання медичних сестер та особливості планування підвищення кваліфікації молодших спеціалістів з медичною та фармацевтичною освітою на наступний календарний рік.

Робоча зустріч проведена у переддень Міжнародного дня медичної сестри, який відзначається 12 травня, тому дирекція КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) щиро привітала всіх медичних сестер та медичних братів з професійним святом.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165