Новини

Екскурсія для ліцеїстів

 В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) знову побували девятикласники Івано-Франківського ліцею № 18. Перший такий профорієнтаційний захід для ліцеїстів цього навчального закладу відбувся 10 травня, другий – 11 травня.

 Екскурсія фаховим медичним коледжем для гостей з ліцею № 18 розпочалася уже в холі ІФМФК, де вони побачили численні світлини випускників, меморіальну дошку колишньому багаторічному директору Григорію Григоровичу Гавришу, латинські вислови і панно на медичну тематику. Заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук розповіла про історію найстарішого на Прикарпатті медичного навчального закладу, який у наступному році відзначатиме 85-річчя з часу створення, його гарні традиції і сучасні умови навчання, можливості майбутнього працевлаштування і численних випускників, які примножують славу Alma mater.

Пізнавально-інформаційна екскурсія продовжилася в тренажерному кабінеті. Голова циклової комісії хірургічних дисциплін Василь Миколайович Василюк провів тренінг з надання домедичної допомоги. Ліцеїсти змогли не лише повторити деякі з елементів такої допомоги, а й, образно кажучи, «приміряти» на себе майбутній медсестринський фах.

Цікавою була також екскурсія в музей історії побутової та медичної техніки, яку провів засновник музею, викладач фізики Олександр Романович Кравець. Не один експонат викликав здивування, а деякі – захоплення.

Кожен ліцеїст на згадку отримав календарик з фотографією ІФМФК та словами Григорія Сковороди: «З усіх утрат втрата часу найтяжча». Цінувати час потрібно з дитинства і юності.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165